Seguidors

Pàgines

dilluns, 22 d’abril del 2013

LA LLIGA ACABA. QUEDA LA COPA

Ahir va acabar la Lliga Andorrana. Amb FC Lusitans ja campió fa un parell de jornades i, FC Santa Coloma segon i que, per tant, participarà a l'Europa League l'any que ve, l'interés a la part alta es centrava en el duel entre UE Santa Coloma i UE Sant Julià, per veure qui era tercer. Recordem que l'altre plaça per anar a Europa és pel campió de Copa i, en cas que cap del dos equips es classifiqués per la final, en principi la plaça seria pel 3er a la Lliga si no vaig errat.

L'interés era molt més gran, en principi, a la part baixa; després de la penúltima jornada, només CE Principat tenia assegurada la permanència: Inter d'Escaldes, FC Encamp i UE Engordany es jugarien el lloc de descens directe i el de promoció. Inter, però, va impugnar el seu partit contra Engordany per alineació indeguda i el recurs va ser acceptat. Resultat, guanyador l'Inter que, d'aquesta manera també s'assegurava sortir de tot perill.

El partits de l'última jornada eren Engordany v Principat i Encamp v Inter. Per no baixar, Engordany havia de guanyar i Encamp, perdre. Encamp, per la seva banda, en tenia prou amb 1 punt per jugar la promoció. A la fí, els 2 equips varen guanyar (1-0 en el dos casos) i, per tant, UE Engordany va perdre la categoria, mentre que FC Encamp jugarà la promoció contra un adversari encara per decidir, doncs a la Liga de 2ª Divisió encara li manquen 3 jornades.

La setmana que vé es repren la Copa, amb els partits de Quarts de Final. Els duels són: CE Principat v UE Santa Coloma, FC Encamp v FC Santa Coloma, UE Engordany v UE Sant Julià i, FC Ordino v FC Lusitans, amb partits d'anada i tornada. En principi, els 4 primers de la Lliga són favorits, però, com sempre, s'ha de jugar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada