Seguidors

Pàgines

dijous, 5 de desembre de 2013

SEGUEIXEN MENTINT. I ENS SEGUEIXEN PRENEN PER IDIOTESFa uns dies, quan vaig fer l'anterior post, no pensava en fer una segona part. De fet, vaig obviar parlar dels "periodistes", perquè pensava que no mereixien ni mitja línia. Continuo pensant el mateix, però el grau de cinisme i servidumbre que detecto (i crec que no sóc l'únic), és tant escandalós que potser sí mereixen que els hi dediqui alguna cosa més que bona nit i passi-ho bé.

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes. Han mentit, per acció o, per omissió, quan no expliquen tot el què passa. Si no ho saben, que no diguin res, però que no llencin la pedra i amaguin la mà. Perquè, el primer que fan amb això és degradar i denigrar la seva feina. La seva feina primera és informar i, després, donar opinions, si és el cas. Però, hi ha tota una colla que només opinen, sense donar cap mena d'informació. I, això, no és el que correspon.

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes (per acció), quan ens volen fer creure que juguem com sempre i, si no es juga com sempre és perquè s'havia de fer una transició que no va fer el "Dimoni" que està a Munic. I, jo em pregunto: Ho va plantejar a la Junta? El vàren deixar fer-ho? Si ho sabeu, ho dieu, però no digueu les coses a mitjes. Segur que tot s'arregla quan torni Messi?

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes (per omissió), quan no hi ha ni mitja línia de preocupació sobre el cost real del fitxatge de Neymar. Les clàusules no els preocupa. La diferència de diners entre el que diu el Club i el que es diu a Brasil no els preocupa. Quin "periodisme" és el que no investiga això? Estava el tema de la Fundació de Neymar dins el contracte? No en sabem res. Gràcies

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes (per acció), quan ara és perillós que hi hagi nens sense entrada a l'Estadi. Fa uns mesos, tot van ser felicitacions el dia del Getafe. Ara, els mateixos diuen que això és perillós. Perquè hi ha una Normativa. Normativa que ja existia aquell dia. No és nova de fa dos mesos.

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes (per omissió), quan no parlen res dels "Viagogos" i, de les revendes paral·leles que hi ha establertes. Que no és important això pel "soci" que defensen amb tant esperit? Que no hem de saber on van a parar tots aquests diners?

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes (per omissió), per no informar sobre els acords respecte la publicitat a la samarreta i a l'Estadi. La Junta diu que ho va explicar en el seu moment a l'Assemblea de Compromisaris. Es possible que aquell dia no hi fossin, perquè hem llegit/vist/escoltat molt poca cosa sobre el tema, per no dir res.

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes (per acció i per omissió), quan parlen de possibles fixatges i, de les baixes. Des de la famosa portada de Valdés, han fitxat un grapat de porters, alguns dels quals pel simple fet que van jugar bé contra el Barça. Ara, sembla que ha de ser un determinat el qui vingui. Quins motius hi ha al darrera? Es amic vostre? O algú us diu que feu publicitat perquè tots creguem que és l'idoni (I no entro en cap valoració, sobre ell. No és el cas). Per què no hi ha articles reclamant minuts pels joves del planter? O, per dir que no els mereixen, si és el cas? Per què hi ha tant poques crítiques sobre la campanya del Barça B?

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes (per acció i per omissió), quan parlen de la construcció d’un nou Estadi. Com es pot permetre que surti un d'aquests dient que "si San Mamés es enderrocar, també es pot fer amb el Camp Nou"? Quin argument és aquest? Es el moment de defensar un nou Estadi per què ho diu la Junta? Periodisme d'investigació.

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes (per omissió), quan diuen que no passa res amb Messi. Ningú s'ha extranyat de l'ascens de Juanjo Brau. Paulorrosso se'n va a Argentina i ningú pregunta per què. No és el responsable de la preparació física de l'equip? Per què marxa? Es cert que Messi està molest perquè Neymar cobra més que ell?  Es cert que no vol marxar, però, amb tot el que passa té dubtes?

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes (per omissió), quan culpen la LFP dels horaris. Els Clubs (els seus dirigents), han venut els seus drets i, no han sapigut  negociar aquest tema. Mireu Anglaterra, Itàlia o Alemanya. Reben més diners i, tenen millors horaris. Però no, la culpa no és d'ells. Igual que el "virus FIFA". Són els Clubs els qui decideixen a cada Federació i, aquestes Federacions les que decideixen a FIFA. Si 150 Federacions decideixen la mateixa cosa (la que sigui), i ho fan públic, ja m'explicareu què sortirà quan el tema es porti a FIFA.

Segueixen mentint i, a més, ens segueixen prenen per idiotes (per acció, per omissió i, per tot plegat), perquè ells han d'explicar el què passa i no, el que diuen els de la Junta. Els propietaris del Club som nosaltres, els socis i, mereixem un respecte per part seva, perquè som (cada cop menys i, per alguna cosa serà), els consumidors del seu producte. Si ho fan bé, s'ha de dir i, si ho fan malament, també. No val callar les coses dolentes, perquè, al final, les acabarem sabent.

Que no segueixin mentint. I que no segueixin pensant que som idiotes.

Jordi Pascual

Em podeu seguir a Twitter: @JordiPascualP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada