Seguidors

Pàgines

dilluns, 20 d’octubre de 2014

PREGUNTES1) Per què, si el Barça té tant valor d'acord amb Forbes, no es pot trobar un sponsor global per les seccions?
2) Per què aquesta queixa sobre els salaris dels jugadors quan és aquesta Junta qui han fet la majoria de fitxatges i renovacions de contracte?
3) Per què un alt executiu del Club (Emili Sabadell), diu que sí hi ha tractes amb l'empresa de revenda d'entrades "ViaGogo" i els Directius Faus i Cardoner diuen que no?
4) Per què, si les entrades que hi ha a ViaGogo venen de socis del Club no s'actua sobre aquests, tant a nivell de Club com anant a la Policia?
5) Per què continua com auditor del Club l'empresa Deloitte si es van haver de refer els comptes del Club després de marxar l'anterior Junta, donat que no estaven bé?
6) Per què es van refer els comptes si l'auditor (Deloitte), els va donar com favorables?
7) Per què hi ha un senyor que cobra 1,2M€/any per no fer res (dit per ell mateix), i la Junta no actua rescindint els contractes?
8) Per què es fitxen jugadors que estan lesionats i no sabem el temps de recuperació?
9) Per què, si la pedrera és tant exitosa, es canviem els màxims responsables d'aquesta (Amor i Puig)?
10) Per què funciona tant malament la Secretaria Tècnica (Scouting/Captació) del Club?
11) Per què hi ha scouts del Liverpool, Fulham, PSG o Bayern treballant a només 200 km. de Barcelona i no hi són els del Barça?
12) Per què no es diu quin són els responsables dels "errors administratius" en el cas FIFA?
13) Per què s'ha parlat de "ma negre" en el cas FIFA i, finalment s'ha reconegut que era un problema nostre?
14) Per què ha baixat el nombre d'abonats de 99000 a 84000 quan encara hi ha socis esperant seient a la llista d'espera?
15) Per què és el Club, és a dir, nosaltres, els socis, els qui hem pagat prop d'1M€ en advocats quan aquesta Junta ha portat l'anterior als tribunals per mala administració?
16) Per què hi ha socis amb 35-40 anys d'antiguitat que mai han sigut compromisaris i altes, amb 10 anys ja ho han estat 3 cops?
17) Per què gairebé en qualsevol operació apareixen implicades empreses de Directius del Club?
18) Per què no s'explica TOTS els termes de TOTES les concessions que té el Club (Botigues, Resturants, Càterings, etc.)?
19) Per què es parla de les demandes d'UEFA (Hospitality, etc.), per justificar l'ampliació, quan la normativa existent al respecte diu molt poques coses sobre el tema?
20) Per què la reforma del Camp Nou, quant aquesta no era al programa electoral?
21) Per què es convoca un Concurs d'Arquitectes per la reforma del Camp Nou si, segons va dir el Sr. Faus, ja hi ha un Projecte fet amb amidaments i pressupost?
22) Per què a les entrades que es posen a la venda hi diu, per exemple, "Gol Sud Nike"? Quan s'autoritzat aquest canvi de nom?
23) Per què un Club que parla de transparència fa gairebé tots els seus contractes confidencials?
24) Per què teniu tant poc respecte a la resta de socis i no respecteu el que diuen els Estatuts a l'hora de fer l'Assemblea General aprovant coses que no estan a l'ordre del dia?
25) Per què no marxeu?

Jordi Pascual

Em podeu seguir a Twitter: @JordiPascualP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada